Reklam Alanı

Bonzai Jamaica Nedir + Zararları - ( Öldürür )

                                  nedir,ne yapar,nasıl

Bonzai uyusturucu Nedir ve zararları nelerdir

Bonzai kullananlar jamaica kullananlar bonzainin zararları jamaica'nın zararları

bon (tabak), sai (ağaç) kelimelerinden oluşan bonsai kelimesi, tabak ya da taş üzerinde yetiştirilen, minyatürilize edilmiş ağaçları ifade eder. türkçeye bonzai olarak geçmiştir...


Bundan 3 4 yıl önce piyasada olmayan bu uyusturucu madde son zamanlarda ülkemizde ve dünyada hızla yayılmaktadır. Herkez buna yönelmektedir. Çok tehlikeli olan bu uyusturucu tek seferde bile ölüm riski oluşturabiliyor ve öldürüyor. Örneklerini belki görmüş ve ya duymussunuzdur. Tek bir duman bile öldürebilir ölüm riski vardır zamanın en tehlikeli uyusturucuları arasındadır. Kullanıldığı zaman terleme ağız kuruluğu Bad trip Yani ölüm tribide denir buna ölüm tribine girildiği zaman ölüm riski % 99 dur bir anda korku dunyadan baska bir yere gidiş halisülayon görme öldüğünü ve yahut ölüceğini düsünme düşüncesi kullanan gençleri kalp krizi geçirip o anda ölümüne neden olabiliyor..

Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa içmenizi tavsiye etmem. Mutluluk yerine mutsuzluk tedirginlik uyusukluk veren bir maddedir. Hiç uğruna böyle şeylere bulaşmaya gerek yok! En çok ölüm getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı ölüm tuzağını son kez ismini duyun ve unutun hayatınızda bu ismi duymamış olun ve unutun gitsin....

jamaica gold + jamaica Süpram + Jamaica VIP + jamaica exterme vs Nedir?

Jamica sınıflarına ayrılır yukarıdaki başlıktaki gibi isimleri vardır kalitesine etkisine göre bu isimler değişmektedir. Eskiden yasal olan bu maddeler yakın bir zamanda ülkemizde uyusturucu sınıfına girmiş bulunmaktadır. Cezalarıda çok ama çok ağırdır. aslında buda bir bonzai çeşitir sadece geldiği ülke yetiştirildiği ülke jamican olduğu için ismi bu şekil olma ihtimali yüksektir.

Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması ani kan basıncı yükselmesi ates basması ne oluyor bana bura nere nerdeyim öldümmü ölücemmi korkuları içinde korkutarak kalp krizi geçirip öldüren bir maddedir..

Tek dumanda bile ölüm riski % 99 olan bünyeye göre ve ya kullanıcıya göre bu değisir sonuçta anlık ölümlere neden olan bir maddedir.

Uzun süre kullanımında ne gibi belirtiler oluyor diyeceğim ama bu maddeyi 2 sene kullanan hiç görmedim. 5 6 kez kullanımdan sonra vücutta çıkan belirtiler sunlardır: Jamaica ve bonzai için Geçerli , Vucutta kocaman kocaman sivilceler deri hastalıkları saç dökülmesi hafıza kaybı ve delilik gibi..

Yani ölmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar göreceksiniz - En Önemlisi canınız gitmese bile sağlığınız gidecek..

Bonzai ve Ölüm Tribi

Bonzai, denilince akla en çok gelen ölüm tribidir kuşkusuz nedir bu ölüm tiribi, onu öncelikle açıklayalım.

Ölüm tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak geçirmektir öleceğini sanmak yoğun korkular geçirmek ansızın gelen düşüp bayılcakmış gibi olan, her an kalp krizi geçirip öleceğini düşünmek bir daha hayatına devam edememek bonzai çok içtiğini sanarak keske içmeseydim neden böyle yaptım demeki aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonsai'nin çeşitine göre değişir zehiri farklı olan ilk başta hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkça psikolojik olarak tartar ve vücudun her tarafını sarar ve dahada hızlanır felç olacakmış gibi bir his olusur git gide bu artar sonucunda işin içinden çıkılmaz hale getirir insanı artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yüzünden kontrol edemicek hale geldiğinizde umudu kendinizen kestiğinizde kalp atışları hızlanır bu seferde kalp krizi geçirip öleceğinizi düşünürsünüz kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an ölür ya bayılır yada belli bir zamana kadar o şekilde beyninin bir çok hücresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin ömür boyu üstünde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukça yüksek.

Ölüm tribinden nasıl çıkılır?

Bu psikolojik yanılgı adını verdiğimiz korku olayından çıkmak insanın kendi beynine has bir olay, herkes farklı şekillerde kendini teselli eder ya kurtulur yada sonucu kötü olaylarla karşılaşır. Aslında birazda buna yakalanmamın yada sonucu kötü olmamsının tek sebebi biraz cesur olmak o anda tribe kapılıp korkmamak her ne kadar tasvip etmesemde içilmesini içildiyse korkuları atıp kafasını yaşamayı sürdürmek diyelimki bu tiribe çok yüksek derecede yakalandınız, o anda yanınızda aynı madde'den bir arkadaşınızla içmiş olsanız ve bunu ona söyleseniz yada anlasa o durumunuzu aynı etkileri kendiside kesinlikle yaşayacaktır dedim ya % 70 den fazlası psikolojik sizin durumunuzu gören kişi ister istemez aynı psikolojik korkulara girecektir ama ne olursa olsun bu etkinin en az 15 dk en fazla 1 saat sonra azalacağını ve geçeceğini düşünerek kendinizi yada beyninizi ikna edebilirsiniz ve de etmelisiniz başka bir alternatifiniz yok her şey beyinde bitiyor. Bir çok kişinin biz yıllardan beri içiyoruz ve bir şey olmuyor diyen kişilerde var elbette ama bunların sayısı % 5 yada 10 fazla değil her olayda olduğu gibi istisnalar bu durumda da var onlara bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak diye bir kanı yok dikkat ederseniz % 95 civarında hepsi ölüm tribi ve korku triblerinden ne hallere geliyorlar çoğunluk normal olması gereken etkileri yaşıyor. Bu olaydan çıkmanın başka bir yolu aslında psikolojiyi iyi yapan o anda soğuk yada normal şu ile kafanızı yakayın vücudunuzu ıslatın gerekirse soğuk duş alın çok etkisi olacaktır. eğer oturuyorsanız yürüyürün yada evdeyseniz dısarı temiz havaya çıkın ortamda bazen onun kafası hızlı olduğundan sabit durmak bu tribe sokabilir mekan değişin yanınızda çok konuşan kişi varsa ondan uzaklaşın yada susturun bi süre kendi kendinize bu durumu yenmeye çalısın ve göreceksiniz ki yavaş yavaş kurtuluyorsunuz bu olaydan aslında bonzai'nin bir çok çeşiti var orjinal olanların kafası içildikten 10 dk sonra yavaş yavaş yükselise geçer diğerleri ilk dumanda beyne vurur ve ona göre kendinizi ayarlarsınız ama bazıları vardır ki bir kaç duman alırsınız ve onu kötü sanarsınız ve daha çok asılırsınız sonra 10 yada 15 dk sonra dank diye beyne bir girişi olur o an zaten ben ne yaptım keske son dumanı çekmeseydim veya bu kadar asılmasaydım dedittricek derecedeki bonsai yada jamaica çeşitine denk geldiyseniz bunların kafası minimum 3 saat maximum 6 saat kişiye göre değişir bu diğerlerinde cok aşırı yoğun kafa aniden başlar cok kısa sürer ama ama minimum 10 dk ama sizlere o anki yoğunluk bir ay gibi gelebilir belki ölüm tiribini o anda 2 yada 3 dakika yaşıyorsunuz ama size çok uzun zaman gibi gelebiliyor fakat o 2 3 dakikalık zaman dilimi insanın hayatına bile mal olabiliyor. Hiç değmez değilmi hayatınızı o iki, üç dakikanın çalmasına yalan etmesine izin vermeyin.

Bonzai etkisi

Bonzai yada jamaica etkileri her uyuşturucu maddede olduğu gibi genel olarak aynıdır ama farklı etkilerede sahip olabilir. Bazıları vardır içer içmez etkisini gösterir dank diye kafaya vurur bazıları 5 yada 20 dakika içerisinde aniden yükselme gösterir bu tür olanların kafası çok uzun sürmektedir şu sıralardaki maddelerin kafası 15 ile 45 dakika arası sürmektedir bunun nedeni maddenin içindeki kimyasalların değişikliği yada orjinal olmaması sonuçta her şeyin sahtesi olduğu gibi bununda sahtesi yapılmakta ve kat kat daha zararlı olduğunu düşünmekteyim her ne kadar az çok içinde hangi maddeler olduğunu bilsekte tam olarak içinde neler var bunu bilemiyoruz ancak yapan kişi yada kişiler bilebilir. Bonzai tek kullanımda bile ciddi derecede hasarlar ve zararlar verebilir kullanan kişiler bonzai yi bu kadar kötülememize kızabilirler ama onlarda bilmiyor zararını ciddi anlamda bilseler içmezler zaten keyif veren bir madde bile değil bu zehir ben tarım ilacı böcek ilacı olarak adlandırıyorum ve zaten öyle de...

Bonzai Kanda Çıkar mı?


Bonzai denilen madde kan tahrillerinde çıkar elbette bu maddenin içinde çok kimyasal karışımları olduğu için kanınızda eroin de çıkar kokainde vb gibi binbir türlü madde çıkabilir çünkü bonzai jamaica veya salvia bunların kimyalarında türlü türlü karışımlar olduğundan bir çok kimyasal bileşen çıkabilir sonucunda kana karışan bir maddedir. Kandan çıkma vücuttan tamamen çıkma olayına geline tam olara bu bilinmez ama 1 ila 3 ay arasında vücuttan çıkma ihtimali vardır.

Bonzai ilk Nerede Hangi Ülke kullandı?


Bonzai maddesi ilk önce türkiyede kullanılmadı ülkemize gelmesi biraz geç oldu ( keşke gelmeseydi de şuan onun hakkında da yazmıyor olsaydık ) ilk olarak 2002 yılında Almanya ve ispanya, hemen sonrasında Rusya ve Avustralya ülkelerinde denk gelinmişti. Ve yavaş yavaş çok hızlı şekilde bir çok ülkede adı duyulur olmuş insanlar diğer uyuşturucu maddeleri bir kenara bırakıp bonzai, jamaica adlı zehiri denemeye başlamışlardır. Uyuşturucu kullanıcılarının aslında maddeye başlamasının en büyük sebebi kesin ve net diyorum ki merak, bazı insanlar vardır meraklıdır her şeyi denemek görmek yaşamak ister uyuşturucu da aslında insanların en büyük merakıdır çünkü o ortamdaki insanlar uyuşturucu maddeyi ve etkilerini öyle bir anlatırki örnek verecek olursak deli gibi sevdiği bir kız olsa bile öyle anlatamıcak derecede anlatır. Tabiri caizse üstüne şiirler destanlar şarkılar yapılacak tarzda. O kişi maddeyi ve etkisini bildiğinden o durumu kendi çapında farklılık ve sahte bir cennet olarak algılıyor kafasında ani değişimler saçmalıklar beynin uyuşması ve sadece mutlu olduğunu hissetmek aslında uyuşturu bir hayal dir, her kes farklı yaşar etkisini ama genel olarak etkiler bir çok kişide aynıdır. Bundan dolayı insanlar ortamlarda bulunarak en büyük hatalarını yapıyorlar kullanmasalar bile, çünkü madde ortamının insanın tek bildiği maddedir muhabbetleri de hep madde üzerine olur kişi ne kadar sağlam olursa olsun o ortama adımı attıktan sonra işler değişebiliyor "merak" dedim ya "aşk" "sevgili" "destan" "şarkı" "şiir" bu sözlerim yukarıda geçti düşünün o ortamdaki kullanmayan kişide çok büyük merak uyanıyor çünkü sözünü yukarıda ettim neredeyse yaşadıkları kafanın üstüne şarkılar türküler yazılacak : ) ama bonzai de durum hepsinden farklı aslında bonzai uyuşturucuda değil sadece zehir dir. ne uyarıcı ne uyuşturucu ne sakinleştirici tek kelime ile yüksek etkili bir zehiridir.

Bonzai'nin içinde ki maddeler nelerdir?

Evet en önemli bölüm aslında en çok merak etmeniz gereken bölüm burası! Bonzainin içindeki bilinen maddeleri sıralayacağım bakalım içinde neler neler varmış; Bonzai kokainden daha çok ağır bir maddedir, bu zamana kadar bonzai'nin içindeki maddelerin sadece ve sadece 4/1'i tespit edilebilmiş olmakla beraber binlerce daha bilinmeyen maddelerin olduğu söyleniyor. jwh-018 ve hu-210 adında maddelerin yapılan araştırmalar ve deneylerde bütün gerçekliği ile ortaya çıkıyor. kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, aşırı terleme ve endişe/kaygı düzeyinde ciddi artışa neden olduğu saptandı. maddelerden ilki esrarla aynı etkiyi gösteriyor, ikincisi ise etkiyi beş kat arttırıyor. Şu zamanda her çeşit bonzai, jamaica var artık kimileri kendileri yapıyor ve piyasaya sürüyor satıyor ve onlarda bunlar kadar tehlikeli olabiliyor çünkü içinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz zaten içindeki 3 4 maddeyi bilmenin ve uzak durmak için gerekli ve yeterli olduğu kanaatindeyim..

Bonzai Neden İçmemelisiniz?

İlk önce aileni düşün içme! ikinci olarak öbür dünyayı düşün içme ( düşün o şekilde öldün o tirple kalp krizinden gittin sonsuza kadar o korku ile azap çektiğini ) üçüncü olarak vücudunu düşün çok kısa bir zaman içinde seni senden alır vücudun işlevlerini kısa bir zaman sonra yapmamaya başlar böbreklerin iflas eder dişlerin dökülür başlangıcında tek kullanımda bile büyük büyük sivilceler çıkarır. en önemlisi ölmesen bile sağlığın gider ve sen hiç olursun. dördüncü olarak. Beyni bitirir sürekli o tirblerle geçirdiğin günlerin sonunda kısa bir zaman sonra ya akıl hastası olursun yada acıncak hale düşersin buradaki en önemli şey ölmekten sonra beynin ölmesi zaten o da bir nevi ölmek beyin gittimmi her şey gider seni sen yapan beynin azçık beyininiz var ise onuda üç kuruşluk zehirle yok etmeyin.

Bonzai Öldürür..

Genel olarak halk dilinde bonzai ve bunun gibi madde jamaica içen kişiler 2 sene içinde ölür denilir diyelim en iyi ihtimal 5 senede öldürür değer mi? Öldükten sonra pişman olursunuz orası apaçık bir gerçek ama pişmanlıktan önce pişman olup yeni bir sayfa açarak dumansız bir hayata merhaba demenin zamanı geldi, ölüm tribi yaşayan kişiler o anki durumu anlatabilirler ama tam olarak o trip anlatılmaz aslında o an psikolojik olarak ölmüştür o kişi ama sadece genede bir umut vardır ve o umut insanı hayata bağlar ve tripten kurtulunmasına neden olur o an tövbe eder bir daha yapmayacağım der ama bazıları bu korku olayından sonra bırakırken etkisi geçmeye başladığı zaman o anki korkulu kafa azaldığı için bazı kişiler için ise muhteşem bir olay haline gelir ve belli bir zaman sonra nasıl olsa ben zirvenin en üstüne çıktım ve kendimi kontrol ederek içerim ve aşırı zirve olmadan o kafayı yakalarım hesabı ile tekrardan içmeyi deneyebilir yani diğer taraf korkudan komple bırakırken diğer tarafta korktuğu halde o kafanın gizemine kapılıp bağlı kalabilir. bırakan taraf için iyi bir olay diğer taraf için kötü ve sonu ölümle bitecek ciddi bir olaydır bonzai esrar dan 100 kat daha etkili tehlikeli derler 100 kat çok azdır 500 kat diyebiliriz ayrıca esrar ile kıyaslanmaması lazım esrar ile bonzai arasında ki fark kars ile istanbul arasındaki fark kadardır tabiri caizse bir nevi bonzai etkisi ilk baslarda esrar etkisi sonrasında o etki katlanarak cogalır artık esrar etkisinden çok değişik yerlere gelmiştir ben esrarı savunmuyorum iyi gösteriyormuş gibi algılamayın sakın bonzai kimine göre bağımlılık yapmıyor kimine göre yapıyor deniliyor bana göre insan içmek istemediği zaman içmez vücut istediğini sanmıyorum bağımlılık demek ERoiN deki gibi alınmayınca etrafa saldırmak ve o maddeyi o anda içmek ve vücut'un isteğini yerine getirmek şeklinde olur bu anlattığım fiziksel bağımlılık bu tür bağımlılı olduğunu duymadım görmedim bilenler varsa yorumlarda belirtebilirler. Bir diğer bağımlılık ise psikolojik bağımlılık her ne kadar vücut istemese bile beyin istiyor örnek vermek gerekirse sigaradan verebilirim sigarada bir çok türlü bağımlılk var hepsi var biz psikolojik bağımlılığını ele alalım; bonzai de bu şekildedir beyin ister fakat extacy kokain ve alkol gibi istendiğini sanmıyorum bunu içen sürekli içen kişiler varsa bilgilendirirse sevinirim. Yani işin özü şudur; Bırakmak sizin elinizde ne olursa olsun hangi madde olursa olsun beyninize ve nefsinizle savaşın biliyorum bu çok büyük savaş olacak ama istedikten sonra herkes bunu başarabilir ve başardıkça eskisine göre yeni halinizi analiz edin eski haldeki haliniz mi yoksa yeni haliniz de mi daha mutlusunuz.

Bonzai Sizofreni Akıl Hastası Yapar!

Bonzai hangi maddelerden yapıldığı tam olarak bilinmiyor ama yukarıdaki yazımda bilinen bir kaç maddesini yazmıştım. Bir kaç dumanda ölüm tribine sokan anlatmaya çalıştığımız bu madde o anki korku endişe ve öldüğünü sanmak veya delirdiğini hissetmek sonsuza kadar bu şekilde kalacağını düşünmenin ve en önemlisi o anda halüsinasyon göstermesi örnek olarak etafına baktığında nerdeyim ben diye farklı yerleri görmek korkusunun daha cok artmasına ve o anlık beyinde büyük oluşan büyük hasar, karşısında ki insanı değişik yaratıklar gibi görmek canavar veya çok kücük yahutta bir bina kadar gözünde büyüdüğünü görmek vs gibi bu halüsinasyonlarkişiden kişiye değişir bu o anlık delirmektir ve çok ciddi hasarlar meydana getirdiğinden zamanla akıl hastalıklarına en basit olarak panik atak sonrasında sizofreni olmasına neden olabilecek kadar tehlikeli sonucunda bonzainin zararlarını anlatmakla bitiremeyiz ama en ama ölüm 3 sene içinde gerçekleşebilir ondan öncesinde zaten akıl hastası olmanız bile ölmekten bence daha kötü bir durum olduğuda bir gerçektir.

Bonzai Bağımlılık Tedavisi

İlk önce kişinin bırakmayı istemesi, bu tür ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp içtiği takdirde onlardan uzaklaşması gerekirse bulamayacağı yerlerde olması ve aramaması kısa bir zamanda öleceğini düşünmesi hep bir sonraki sefere bırakacağım dememesi o anda bırakması kendini kandırmadan zararlarını iyi analiz edip her aklına geldiğinde kötü sonuçlarını düşünerek bir adım geri atması. Tedavinin ikinci aşaması, vücudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon dönemidir. Vücuttan arındırma evresinde maddenin birden bırakma zamanında meydana gelen yoksunluk belirtilerine göre ilaç ile tedavi ile bu belirtileri ortadan kaldırmaktır. Gerçekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa zamanda müracaat ediniz.

Ölüme Götüren Ölüm Tribi

Adı üstünde ölüm tribi o anda öleceğini sanmak yada delirdiğini sanmak, yada öldüğünü, fark etmez ölüm tribinin genel hayal dünyası budur ölüm tribine yakalanmamak için yapmak gereken içmemek ama illa içicem derseniz kontrollü içmek birden asılmamak ama işte bunu ayarlıyamaszın genelde kafası geç gelenler ölüm tribine sokar kafa gelmiyecek sanıp birde asılmak, sonucu trip kötü trip adamına göre değişir ama genelde ölüm tribine girilir o an ölecekmiş gibi kalp atışlarının hızlanması yani kalp krizi geçirecekmiş hissi, aslında bu tripler panik ataktır panik atak belirtisi ve etkisi aslında olmayan olayı9 beyniniz varmış gibi size lanse ettiriyor korkunun ve o durumun verdiği keder ölüme bile götürebilir bunu yaşamamak için esrar da dahil hiç bir şey içmeyin sadece bonzai yada jamaica değil esrar'ın iyisi olursa ve yüklenirseniz oda ölüm tribine sokabilir uzak durmak lazım akıllı olmak lazım o an gelince tövbe bile edersiniz bir daha içmemek için ama o an aslında son pismanlık fayda etmezin töbesidir ama öyle yada böyle atlatırsnız asıl durum bundan sonra bir daha içmemek üzere o anda tövbe edip yemin etmedin mi? ettin o zaman bir daha içme... sözünde dur...!! Şimdi asıl meseleye gelelim bu olaydan çıkmamanın bir çok yolu var oturuyorsan kalk gez oda yetmezse soguk havaya çık beynini o durumdan arındırmaya bak unut yani oda olmadı git yüzünü yıka soğuk suyla oda olmazsa saçını başını yıka oda etki etmediyse soğuk duş al oda etki etmezse eder eminim bunların çoğu psikolojik olarak insan rahatlar kendini geçmesine bırakır aslında durum o kadar vahim değil ama bu maddelerin etkisi insanları korkaklaştırdığından sanki çok önemli bir durum bir şey olcakmış izlenimi verir ve korkarak korkular artar ve sonucunda tavan yaparak ölüm tiribinin adını alır, kimi kurtulur yoksa kalp krizinden adamı götürür genç yaşta soğuk su iyi gelebilir eğer bu durumdaysanız olmazsa çıkın soğuk havada gezin kendinizi başka şeylere verin en önemlisi biraz sonra geçecek umudunu tutun içinizde zaten biraz sonra geçecek aslında bir şey yok sadece yukarda dedim ya korktuka etki çoğalıyor aslında etkisi normal uyuşturucu psikolojiktir o yüzden AYIK olun...

Çok geç olmadan Uzak durun....!
Etiketler: bonzai anlamı, jamaican altın, gümüş, turuncu paket, siyah paket, VIP, jamaican altın yüce, bonsai zararları, jamaica altın anlamı, ÖLÜM tribi, Suprem , yüce altın zararları, jamaican vip, bonzai uyuşturucu NASIL bırakılır, tripleri, bonsai etkileri, kullananlar, bonzai öldürdü, gold uyuşturucu, jamaika kafası, etkilerinden Kurtulmak, kanda çıkıyor mu, öldürür mü, salvia divinorum zararları, BİR İNSANIN bonzai içtiğini NASIL anlarsın, Maddeyi bırakma, Cilde zararları nelerdir, Tehlike, içindeki maddeler neler, bağımlılık derecesi nedir?, beyin ölümü, ETKİSİ kac gun Surer, içen Biri NASIL ayılır, Kaç senede öldürür, Bonzai kanda çıkar mı?, Bağımlılık yapar mı?, Bonzai ölümü, bonzai öldürür, ölümle dans, bonzai'den ölenler, ölüm tribinden kurtulmak, ölüm tribine yaklanmamak, ölmemek, jamaica tribi, bonzai tribi, bonzai hakkında ki gerçekler, bonzai bırakmak, tedavi jamaica, tedavi bonzai, bonzai içmemek

Bu yazı http://www.ibrahimfirat.net/2012/08/bonzai-jamaica-nedir-zararlar-oldurur.html adresinden alınmıştır..

43 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir şey bu hikayeni yazman diğerleride berki örnek alır senden ve hiç başlamaz ama özeniyorlar ve bir anda başlıyorlar sonunda ne olacağını hiç bilmeden. Yorum için sağol

      Sil
  2. bonzai kullanacak arkadaşlara burdan sesleniyorum.biz bırakın demesek bile o triplere girince inanın siz bile kendinize lanet edersiniz.bonzai içeceğine git ot iç daha iyi.

    YanıtlaSil
  3. ölüm tribi tam manasıyla dogru ,eger gün gelir biyerde karşılaşırsanz arkadaşlar sakın denemeyin ,ayık oluncak zaman budur içme sakın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abi gercekten ve gercekten senin o 10 parmağına kurban olayım..adım sedat.k.iki yıl önce bir arkadaşımın evine gittim...ve masanın üstünde o bonzai sarı paketi vardı ve ingilizce de sizin ölümünüzden biz sorumlu değiliz.diye yazı yazıyordu..bende almanyada 25 yılımı orda frankfurt da ailece yaşadığım icin..2000 yılında yırd dışı oldum..sonuc o arkadaşımın evinde cigara kağıdı cıkardım..ve icine doldurdum...abi cok az koy benden mi esirgesiyorsun mu ? diye sorduğumda yok abi bu cok fena VEDE COK SERT ben onu dinlemeden bolkona cıkıp iki fırt cektikten sonra 30 saniye icerisinde o senin yazdıklarını hepsini yaşadım.yemin ederimki bu 1 bir saat o tripleri akılm almaz yaşadım...anında bıraktım...ama sizin dediğiniz gibi ben bunu bonzainin trip etkisini hallan arada bir yaşamakdayım...arkadaşlar bonzai yi gibi nuna benzeri uyuşturucuyu almayın..bir fırtdan birşey olmaz sakın öyle o şekilde düşünmeyğin..cünkü 120 kiloluk arkadaşım benden kat kat cok kötü oldu.. onu kendim hastaneye götürmek zorunda kaldım... not.. abinin dediği gibi ailenize ve kendi geleceğinizi lütfen düşünün..saygılaRIMLA HİC BİRŞEY KULANMIYORUM CÜNKÜ BEYİNDE BİTTİRDİM..VEDE BU TÜR GİBİ ARKADAŞLARIMI YOK EDİP SİLDİM.. HAA ARADA ONLARI YOLDA GÖRÜYORUM.ONLARA GÜLER YÜZÜMLE SELAM VERİP YANLARINDAN GECİYORUM..EN GÜZEL İŞ SİZLERE TAVSİYEM .İBADET EDİN..SAYGILARIMLA

      Sil
  4. ilk başta kafasının geldğni hissedersin sonra kendinin oraya nasıl geldiğini anlamaya çalışırsın çünkü ortam öyle yabancıdır ki sanki hayatın bitmiş sen bu anda tıkılıp kalmışsın inanmazsın orda olduğuna çıkamadıgını anladıgında dua etmeye başlarsın böyle olmaması gerektiğini düşünürsün öüm tribi dedikleri bu .bisüre sonra etkisi geçmeye başladıgında gerçeği kabullenirsin sen ordasın ve bikaç kelime çıkar hele şükür agzından o zamn rahatla kabus bitti dünyadasın eminim de bidaha ayrılmazsın :)denemeye degmez olsa söylerim

    YanıtlaSil
  5. yeniler gencler uzak durun kendimden bahsedeyim ölüm tiribine girdim kendimi ölmüş ve cehennemden cıkamıyordum kasılmalar kendini sıkmalr derken kusmayla kendimi kurtardım sakına kullanmayın uzak durun

    YanıtlaSil
  6. içmeyin desem dinlermisiniz bilmiyorum yalvarsam hiçbirinizi tanımadığım halde
    cokda sikmdee içmeseydi demek varken ellerinizi yüzlerinizi öpsem yalvarsam dinlermisiniz bilmiyorum ama size yaşadıklarımı anlatayım
    hayatında sigara içmemiş sadece arada alkol alan biriyim bayramı geçirmek için 4 arkadaş arabayla fethiye ye gittik bayramın birnci günüydü daha 1 hafta önce yani... bu jamaica denen illeti aksam olunca kova yapıp içtik biraz gezip geldikten sonra 1 kova daha yaptık sadece 10 saniye sonra kendimi kaybettim kafamın içinde öyle şeyler geçiyorki anlatamam anlatılacak birşey degil sonra ölüm tribine girdim ( daha önce ölen insanlar varmış sonradan örendim ) yalvardım allahım birdaha içmicem diye nasıl yalvarıyorum ama nasıl bir acı bir acı anlatamam allahtan aramızda bi arkadşımız içmedi ben yatakta ölüyordum dışarı cıkardı hemen apartın önüne.. iyikide içmemiş arkadaşım sonrasını hatırlamıyorum herkese bagırmısım haykırmısım küfür etmişim bogazımdaki damarlarımın patlıcak gibi olduğunu söylediler havuza düşmüşüm merdivenden kayıp kafamı demir korkuluklara vurmuşum ama gıram hatırlıyorsam şerefsizim sonra bir an artık kurtuluşum yok dedim arkadaşlar başımda beni ölüm tiribinden cıkarmaya çalışırken onlara dönüp ne olur ben yaptım siz yapmayın diyip kelime şehadet getirmeye çalıştım ama yarım kaldı ve perde koptu son anda han nefes varya işte son anda aldım onu ( burdayım ama ölmek ne onu anladım ) arkadaşlarım üstüme bir sıcak bir soguk su dökmüşler şok etkisi yapsin diye orada oda etkili olmuş dünyaya gelişim ama ben bu tripten nasıl yalvarak kurtultum anlatamam denemeyin ölümden başka bişey degil
    şükür olsun şükürler olsun binlerce kez milyonlarca kez şükürler olsun ben şanşlıyım ama herkes benm kadar olmayabilir
    varsa elinizde içemeden önce bu yazılara bakmayı akıl etiyseniz atın çöpe ( ben etmedim birkere bile okumadan içtim birdaha yaparmıyım ölsem yapmam diye bir söz var ölsem öldürseler etimi tırnagımı sökseler genede içmem genede içmem )

    ben bir malım eşşegim öküzüm hayvanım ne derseniz diyin hiçbiri farketmez şuan döndüm ya hayata şükür olsun içmeyin içtirmeyin

    YanıtlaSil
  7. Ölüm tribine gülenlerdeniz biz Bağcılar Merkez .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eyup merkez gulenlerdeniz...

      Sil
    2. ne gülüyon haco 3 gr peketı 1 kufude ruloda dıozsız atık cekebılıonmuu ben böbregımı dalagımı karacigerimi kabbetımmm jamkodan neye gülüyonuzz böck ilaclrini içionuzz anlıyonmmu amleri eroınerı karıstılar sizde cekıonuzz yzık benım saglıgımm gıttı sende güll sni yiyordur farkında deilsindir git hstaneye bak ne dıcekler sana hısetmıyosan bıse bılkı bıgun kalbı duracakk yzık sna gülmee bencee benım hayatım mahv olduu gn 3 pket ıcıodum ben bilader hemde bonk uykudn uyanıryamaz cekeıyodum bıde dumanı yıyıdum ıcımden duman cıkmıyoduu ben böle bı muttezeldımm cok sukur kutuldmm benn gulmee bialderim gulmeee izmir kurucy

      Sil
    3. Helal olsun ağzınıza sağlık güzel cvp vermişsiniz bravoo

      Sil
  8. canını seven bulaşmasın.. belki kafasını yaşatıyo ama gün geçtikçe ölüme götürüyo..

    YanıtlaSil
  9. 2. bir dünyaya giriş yapıyorsun ve o dünyadan çıkmaya çalısıyorsun

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. her kalp atışım bedenime atılan bi yumruk gibiydi sanki. başka bir dünyadasın ölümle yaşam arasında mücadele ediyosun ve yaşamak için Savaşıyosun.. sakın denemeyin beyninize zing ettimi keşke içmeseydim Allahım ben ne yaptım ya beni öldür yada bu kafadan kurtar dememek için sakın BULAŞMAYIN.. SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ

    YanıtlaSil
  12. yooo bızz bunu muıptezelı olmak ıstemezdık ama ne yapalım ot yok kubar yok... bızdeee kımyasala dewvamm..

    YanıtlaSil
  13. Size yaşadıklarımı anlatayım.Bonzai'yiyi 3 sefer kullandım.İlk kullandığımda bu ne lan bu birşey yapmaz dedim ve dumanı aldığım gibi uçarak dans etmeye başladım.(Bonzai'nin ortak özelliği bu sanırım direk saniyesinde beyne vuruyor ama dumana asılırsanız hapı yutarsınız).İlk sefer iyiydi hızlı kafası vardı beynimi öldürmüştü ama yine de ne yaptığımın farkındaydım.2.kullandığımda arkadaşlarla muhabbet ediyorduk.Derinden derinden vurdu kafası varla yok arasındaydım.3.sefer kullandığımda ise sanırım orjinal bonzai'yi ye denk geldim.Dumanı alır almaz kapı kirişinin altında donup kaldım.Hiçbir yere kıpırdayamadım.Hızlıca beynime girdi ve sonra sandalyeye oturttular beni.Yerimden kıpırdayamıyordum.Gözlerimin önündeki görüntü sürekli olarak çok çok çok hızlı bir şekilde sallanıyordu(aynı karıncalı tv kanalları gibi).Sesler çok çok hızlı bir şekilde beynime işleyip işleyip çıkıyordu.Nolduğunu bile anlayamadım.Bonzai içtiğimi nerede olduğumu unutmuştum.Rüya olduğunu hissettim ama uyanamayınca gerçek olduğunu anladım.Sonra bedenime ve beynime hakim olamayınca,görüntüler sesler herşey karışınca aklıma tek bir şey geldi.Ölüyordum...Gözler işlevini görmüyor,düşünceler işlevini görmüyor,duyu organları çalışmıyor.Ölmekten başka ne olabilirdi ki.Sonra bana bonzaiyi içen çocuğun yüzünü bulanık ta olsa görmeye başladım.Yüzüme su döktü ve bir anda hatırladım bonzai içtiğimi.Hatırladıktan sonra ölüm tribinden çıktım ve kafanın geçmesini bekledim.Görüntü bir türlü netleşmek bilmiyor.Sürekli olarak bir sallantı görüntüsü ve sallantı sesi var iğrenç birşey.Ölüm tribini hiç tavsiye etmiyorum.İster inanın ister inanmayın gerçekten ölümle yaşam arasındaki çizgiye kadar gidiyorsunuz.Sürekli olarak bir sallantı ve gürültü beyin resmen ölüyor.Ölmek te buna yakın birşeydir.Hiç tavsiye etmiyorum gerçekten ölebilirsiniz.Ben tövbe ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş o jamaican ;) Herşey sallanır . ağzın kupkuru , sesleri iyi duyarsın . kalbin cikacakmis gbi çarpar.

      Boz ise kafası güçlü ama Jamaica kadar tribe sokmaz.

      Sil
    2. Kardeş o jamaican ;) Herşey sallanır . ağzın kupkuru , sesleri iyi duyarsın . kalbin cikacakmis gbi çarpar.

      Boz ise kafası güçlü ama Jamaica kadar tribe sokmaz.

      Sil
  14. Tanrıyla konuştuğuma yemin edebilirim. gece 12:00 sularında 2 duman cektim sadece ve gözümü açtıgımda saat daha henüz 01:30 du ama yürüdügüm o yol var ya bana hiç bitmeyecek gibi geldi dedim ben öldüm ve tanrı beni cehennemine attı birde hava soguktu atar yapıyorum yaksaydın daha iyiydi diye kafa ya arabanın önüne attım kendimi onu hatırlıyorum kafada ölüm tribi var ya zaten öldüm bir daha nasıl ölücem diye sakın arkadaşlar bir daha mı tövbe gider bara 2 bira içer kafama bakarım bu ne ya Yok eğer ben tanrıyla tanışmak istiyorum dersen I Love Bonzai...

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar en son 1 hafta önce denedim anlatamam o duyguyu RİCA EDİYORUM.

    DENEMEYIN.

    YanıtlaSil
  16. arkadaslar bunu ancak yillardir icenler bilebilir.keske alismasaydim onceleri bana yasattigi kafalara asik oldum.yasadgm butun sikintilarimi unutturuyor bana ama artik keyif icin icemiyorum cunku icmeden duramiyorum.artik ses tonum,gozlerim,vucudum degisim gosterdi.unutkanlik en kotu yan etkisi belki de iyi bir kariyerim var ama bu unutkanlik yuzunde bicok sanslarini kaybedebiliyorum.arkadaslar lutfen yeni basladiysan devamini getrmeyin lutfen alkol alin emin olun bir zan sonra bonzunda kafasi size yetmicektir.hicbirsey umrunuzda olmayacak ve sadece nezaman duman alacaginizi dusunur hale geleceksiniz.lutfen icmeyin iler de anne de olabilirsiniz ya da bir baba ama birakamzsinizz.

    YanıtlaSil
  17. Sa arkadaslar ben bu maddeyle bi arkadas sayesinde tanistim içme sebebimse çok sevdigim bir kizin ansizin cekip gidisi oldu aksam uzeri icmistim bong seklinde ictim ilk dumanda hic bir sey hissetmedim 2ci dumani aldigimda ise bi anda oturdugum yeri unutmusum ve aniden cok buyuk bir panikle yerimden sicradim farkli bir duyadaydim sanki ölüpte dirilmis gibi sanki dunyada tek sen varmis gibi bir his iste ne olduysa ondan sonra oldu oyle bir ruh hali icine girdimki korkudan altima bile kacircak gibi sanki eskiden yasadigim seyler gozumun onunden geciyordu ne yapsam bu durumdan cikamiykdum aklima gelen butun dualari okudum ve dedim allahim dedim boyle olmeyim dedim yalvardim dklarca ve tovbeler ettim ruhun bedenden ayrilisi gibi bisi gercekle olum arasindaki duyguyu hisediyor insan allahima sukurler olsun kurtuldum ve hayattayim ama ara sira nobetler geciriyorum sanki tekrardan o ruh hali icine gircek gibi oluyorum kalp ritimlerim ve solunum sisteminde sikintilar olustu arkadaslar eger aranizda bu maddeyi kullancak varsa burdan kulanipta birakan biri olarak size yalvaririm kullanmayin onun vermiş oldugu olum duygusu cehennemde yanmak gibi dusunun...! herkese saygilar.

    YanıtlaSil
  18. Arkadaşlar kesinilikle ama KESİNLİKLE DENEMEYİN!. Eğer çok merak eden varsa hiç merak etmesin. Bakın anlatayım. Ben içki ve cok nadir senede 2-3 kere ot içen bir insanım. Arkadaşım birinden ot diye bir şey almış tabi bonzai oldugunu biz de bilmiyoruz. Neyse içmeye karar verdik. Ama onu sigara gibi saracak malzememiz yoktu. Arkadaş da kova yapalım dedi. Ben de olur dedim. Bonzaiden 3'er kapak aldık. Aradan 10-15 dk gecti. BEnim elim ayagım buz gibi oldu sobayı yaktım ısınmak icin ama sobayı yaktıgım halde ellerim hala buz gibiydi. Nyese biraz balkona cıkayım dedim. Gezeyim. Yok aynı. En son yataga yattım. Kalbim o kdar düzensiz atıyordu ki anlatamam. Bi an hızlanıyor bi an yavaslıyordu. VE elimde ayagımda karıncalanmalar devam ediyordu. Ben kalp krizi gecirdigimi zannetmeye basladım. Ve artık buraya kadarmış dedim genç yaşta ölmek de varmış dedim. Ve Kelime-i Şahadet getirmeye basladım. Arkdası uyandırdım ben cok kötüyüm beni acil hastaneye götür dedim. Ama yolda ölecegimi düşünerek sürekli kelimei sahadet getiriyordum. Sonra hastaneye ulaştık. Yolda gelirken acık havadan olacak sanırım biraz kendime geldim. Hastaneye gittigimde hala elim ayaagım uyusuyordu. Doktora söyledim. Nabzıma baktı. Direk bana ''madde kullanıyormusun?'' dedi ben de cok nadir dedim. Ama doktor inanmayan gözlerle bana baktı. O durum ölüm korkusuyla birleşince düşünün artık. Madde bağımlısı damgası yiyecektim. Neyse seni tedavi etmem için adli sorusturma başlatmam gerekir dedi. Bunu duyunca artık öleceksem de evde öleyim dedim. Ve arkadaşı cagırdım hadi gidelim dedim. Adam adli sorusturma basşlatacakmış. Bu arada doktor polisi aramaya gitmişti. Ordan bi şekilde uzaklaştım. O maddeyi dün sabaha karşı kullanmıştıma aradan yaklaşık 12 saaat geçmesine rağmen hala vücudumda yarım saate bi kasılmalar oluyor. Şuan Allah izin verirse her şeyi bıraktim. ARKADAŞLAR LÜTFEN İÇMEYİN LÜTFEN BEN ÖLEBİLİRDİM, bu yazdıklarıma inanmayan varsa kullanmadan önce bu lanet şeyi kullananlara sorsunlar eger bunlara katlanırlarsa içsinler. Kafamı tam olarak toparlayamıyorum hala inşallah bu etkiler de geçer. Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  19. Sadece bir duman aldım ve 5 saniye bile geçmeden etkisi başladı. İlk olarak görüntünün sürekli sallanması yani görüntü çarpraz şekilde ileri geri sallanıyor. görüntü sola gidince bulanıyo sağa gidince netleşiyor. Daha sonra kalp atışlarımın çok hızlandığını hissettim. Ellerimde ayaklarımda titreme hissi vardı fakat gerçekte titremiyordum sadece öyle hissettiğimin bilincindeydim. Gözbebeklerimin büyüyüp küçüldüğünü düşünüyordum. Bi süre sonra geçecek diye kendimi teskin ettim sürekli fakat geçmek bilmiyordu. Elimi yüzümü yıkadım biraz iyi geldi. Sonra ağzımın içi kurumaya başladı yutkunamıyordum bile. Hemen dışarı çıkıp bi su aldım ve içtim . Suyun hepsini içtiğimi sanıyordum fakat yarısı duruyormuş :D birşeyler yersem etkisi azalır diye düşündüm ve kumpir tezgahına yöneldim. üzerine koymasını istediğim malzeme dilimin ucunda ama toparlayıp konuşamıyorum. 10 saniye sonra konuşabildim fakat bana 2 dakika gibi uzun geldi. Kumpirin yanına birde kola alıp yukarı çıktım. Yiyip içtikten 15-20 dakika sonra normale döndüm ve ölüm tribine girdiğimi yeni öğreniyorum. Asla ve asla DENEMEYİN !

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Bonzaıde jamaıkada hakkını verıyo ama böyle kımyasal maddelere geerek yok gençler cürütmeyiz genclıgınızı bunlardan uzak durun yeşile yönelin doğayı sevin yeşili koruyun

    YanıtlaSil
  22. tiripleri geçeli yıllar oldu artık kesmiyo :D:D:D

    YanıtlaSil
  23. 5 ay gecti hala panik atak yasiyorum daha once kova esrar vsvs cok ictim 2-3 dk hatta hic kafa yapmiyor yani alkolle kiyaslarsak esrar bira ic ic ise gibi yine oyle olacak sandim bir cigaralik yaptik isaret parmagi buyuklugunde icine 8 paket attik her pakette 3 tane beyaz kar tanesi gibi kucuk neyse atesledik 3 kisiyiz ben ilk defa iciyorum abi var bir tane adamin yuzde 95 deli raporu var kagitta tedaviye yanit vermedi yaziyor akil akil sikime takil iste digeri liseden arkadas abi dedi ki bu farkli istersen icme dedi eve felan gidemezsin olursun ben sallamam dedi oyle deyince anlik dusundum ne yapabilir ki dedim nese ilk dumani aldim cigerlerimde karincalanma basladi ikinciyi aldim beynimin ustunden arkasina kadar yanma oldu alala dedim guzelmis felan tabi bunlar ucuncuyu cekmiyorlar etkisi gelsin diye bekliyorlar ben atladim bir kere daha cekeyim dedim ucuncuyu cektim ben en son kelimem anasini sikeyim ucuncuyu cekmeyecektimdi kotulugunu olum tribini size anlatamam ama universitede herhangi bir kiza icirsem kesin olur 5 aydir panik atak yasiyorum evde otobuste uyuyamiyorum kafami toparlayamiyorum cok merak ediyorsaniz akil hastanesi varsa yakin gidebilirsiniz illa ki vardir bonzai icip delirmis olan cok yaygin anlatirken komik olabiliyor ben ogunden beri biraktim bircok arkadasima biraktirdim etkisi bende uc saat surdu uc saatte yeniden oyle olacakmis panigi surdu alti saat ayak tirnaklarim kanadi bunlari yazinca daha meraklaniyorsunuz belki icecek varsa icme demeyecegim bu kadar yazidan sonra icecekse zaten beyninde sorun vardir afiyet olsun bazi insanlar sadece guluyoruz gibi yorumlar atmis gidin bakin ya kopek pitbul muhabbeti yapiyorlar ya sahin araba arabesk rap dinliyorlar sacma bir hayat icerisindeler hani dunyada bir pislikten ote birsey degiller olmasalar daha iyi anlamaya calismayin anlayamazsiniz beyin o maddeyi cekmekten iptal oluyor cunku anasi babasi belli olan birisi bunu kullanmamali bilmem anlatabildim mi.

    YanıtlaSil
  24. Yaklasik 1.5 aydir arkadasla bu 50 liralik gümus paketlerden her gece aliyoruz.1.5 ayda bir gece almadik sadece bu yazdigim da ikinci gece suan izdirap cekiyorum uyuyamiyorum resmen muptezel olmusuz farkinda degiliz. 3 lu sararsak beni bayiltmiyor ama bong yaparsak direk olum tribi en son dun gece girdim olum tribine ki ilk defa bu tribe giren biride degilim 1.5 ayda 6-7 kere girmisimdir daha once kubar ot , taş da kullandim bu cok baska bisey dun gece 2 defa olum tribine girdim. Ulan ilk tribden zar zor kan ter icinde kelime-i saadetlerle dualarla kurtuldum derken bi baktim 15 dakka sonra ikinci bong u aliyorum onuda aldik yine olum tribi ulan salak diyorum kendime az once allaha yemin ettin neler soyledin neler gordun ne halisilasyonlar gordun yine aldin yine oluyosun bu son heralde gidiyorum bu sefer dedim. Herneyse kardeslerim suan size yazdigima gore ikinci tribide atlatmis bulunuyorum. Bidaha almicam desemde tekrar alacagimi cok iyi biliyorum.cunku 1.5 ay boyunca bulundugum bu yataga 1 gece haric hep kafam guzel yari bayginken girmistim simdi ayigim ama uyuyamiyorum deli olacam bu saattede nerden bulacam keske bi cigaralik ayirsaydim diyorum. Bilmiyorum cok zor geciyor ama boyle pat diyede.birakamiyorum he bu arada arkadaslar olum triplerini cok iyi anlatmis ben sirf olum tribi yasamak icin aliyorum zaten bu illeti olumle dalga gecer gibi... Ama en son o gulecek biliyorum. Yarin aksam tekrar almayi dusunuyorum umarim bana fazla kulak asmazsiniz saygilarimla iyi geceler

    YanıtlaSil
  25. arkadaşlar gidin kafanıza bi şarjör mermi boşaltın daha iyi SAKIN SAKIN SAKIN bulaşmayın! tek yararı o an hayatında olmadığı kadar Allaha dua ediyorsun ağlayarak sakın sakın sakın !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  26. Öncelikli olarak bu yazıyı yazma amacım bonzai sentetik uyuşturucu maddenin insanlar üzerinde ki etkisi ve kendi yaşadığım tecrübeleri buradan paylaşma gereksinimi.bonzai insanı insanlıktan çıkartan kötü trip dediğimiz endişe haline sokan bir uyuşturucu maddedir. Ben bu maddeyi 2 arkadaşımla günde en az 2 fişek(kağıt) 6 ay boyunca her Allah'ın günü kullanan bir insandım.bir süre sonra vücudum bonzayiye bağışıklık kazanmıştı ve artık kötü triplerii umursamıyor akışına bırakıyorduk ağaçta yılan mı var doğrudur var karşıdan gelen köpek Azrail'imiz mi varsın olsun Azrail kendimizi bu şekilde avutup kafamızı yaşıyorduk. Günümüz gün eğlencemiz eğlenceydi evet doğru bonzayi bir çok uyuşturucu maddeden daha kolay bulunuyordu daha ucuz ve daha güzeldi. Ve biz 3 arkadaş daha önce kullanmayan arkadaşlarla içtiğimiz zamanlarda uyanıkken kabus gören insanlardık. Ayılan mı dersin bayılan mı ? Ölen mi dersin dirilen mi ? Her seferinde bir daha yapmayalım diyip ertesi gün fişekliyen biz miydik bizdik ? O zamanlar kendimizi bağımlı olarak adlandırmıyorduk içmezsek içmeyiz diyip en az 6 ay boyunca hergün içmiştik. bu bizim acizliğimizdi. Uyuşturucu madde kullandığım zaman yaptığım herşeyden zevk alıyordum.sinemaya giderken,tuvalete girince,akvaryuma bakınca,sevişince ,kitap okuyunca , araba kullanınca,müzik dinleyince,böbürlenen kinci bir insan olmamakla birlikte, yüksek egomu tatmin edebildiğim tekşey işte o bonzaiydi.bazen kendimi başka bir insanın yerine koyup kendimle empati kuruyordum.iste buna beyin düZmece denir.içmeyen arkadaşlara içirdiğimiz zaman ona bonzayi içirdiğimizi söylemezdik.bu ne diye sorduğunda ona içtiği şeyin çiço olduğunu söylerdik sorun yok kardeşim biraz ondan biraz şundan.çünkü çiçodan kimse korkmaz.çiço mahalleye yeni taşınan zararsız arkadaştır ,çiço yoldan geçen iyi çocuktu,ama çiço birinin kabusuydu gülerek gider ama daha sonra yine geri gelirdi,evet arkadaşlar anlattıklarımı anlamayan yaşadığım kafaları yaşamayan çoğu insan beni şizofrenık ruh hastası olarak algıladınız bunu biliyorum ama bildiğim bir şey var bu meredinnn savunulacak hiç bir yanı yok.anlattıklarımla kimseyi özendirmek istemem birazdan anlatacaklarımı görünce zaten kimse içmez heralde. Bir gün evde halk arasında kova olarak adlandırılan 5 litrelik pet şişeden 3 kapak jameika (bonzai) içip spor salonuna gittim bazen içip zevke gelmek serinlemek için havuza girerdim.kafam çok yoğundu herkes bana bakıyor tribiyle bir anda havuza girmekten vazgeçtim ve buhar banyosuna girmeye karar verdim .neler yaşadığımı bir ben bilirim . Manidar olacak ama ölümle yaşam arasında ki ince çizgi işte arkadaşlar Ogün oradaydım ve şuan yaşadığım için çok şanslıyım o benım son şansım dı ve tövbe edip o günden sonra ne sigara ne uyuşturucu bır madde 10 gun önce tam bır yıl oldu. Rüyadan uyanıp gerçek dünyaya adapte olmak biraz zor oldu şuan yurtdışında tıp fakültesi öğrencisiyim.bu zıkkımı lütfen içmeyin içirmeyın kullanan arkadaşlar olursada tribe girmesinler akışına bıraksınlar.arkadaşlar içmemek en güzeli içmemek sağlıklı yaşamak,herkese Kievden selamlar

    YanıtlaSil
  27. Ben bu bonzai denen boku 3.5 senedir içiyorum inanın bana vücut olarak bi bagimlilik yapmiyo beyin istiyo. Araba surerken gezerken cafede otururken hep kafamz güzel yoğun olsun istiyosun.. vucuttaki belirtileri sivilce kollarda zayflama aşırı derecede unutkanlık yapıyo. Icmedgin 4 5 gün sonunda çok sinirli yapıyo pskolojikmen onun ekskliginden oldugunu düşünüp gidip alyosun cok bırakmayı denedim beceremedim.. tek çaresi var bu ortamda bulundugun kisilerden uzaklascaksn gerekirse hattını evini degstrceksin.. farklı seylerle ugrastgnz zaman aklnza gelmiyo aramyosunuz.. bi kac etkisini daha soyliyim yaşayan biri olarak halsizlik cok oluyo cümle kurmakta zorlanyosnz hicbisey sizi mutlu etmemeye baslyo zevk almyosunuz hayattan o olmaynca.. genellikle pskolojik etkileri fazla.. ben derimki bu illete hic bulasmayn denemeyin bile..

    YanıtlaSil
  28. Kardeşim çok güzel bi yazı paylaşmıssın geçenlerde jameica kullandım sigara ucuna az bişey bundan bişey olmaz dedim ama 2 dakika sonra gülme tribine girdim sonra kendimi yataga attım bedenım yok gibiydi resmen uçuyordum neredeyse bitisel hayata geçtim yani size tavsiyem sankın kullanmayın ot için ottur boktun günahı yoktur aga.

    YanıtlaSil
  29. merhaba..size sadece bi anımı anlatıcam..4 arkadas bi evde toplandık elimizde 12 tane extazy 3 paket jamayika v.i.p var..dalgaları yuvarlamadan önce elimizdeki jamayikaların hepsini sardık masanın üzerinde hazır halde bıraktık...telefonların birinden bi kronometre açtım masanın altına koydum benim hobimdi yaşadığım kafanın süresini hep merak ederdim... neyse dalagaları yuvarladık kafası gelmeye başladıı kimimiz dans ediyo kimimiz muhabbet falan derken herkez oturdu güzel bi muhabbete daldık böyle bişey olmaz hayatımda böyle tatlı bi muhabbet ben kimseyle etmedim nede dinledimm öyle derin öyle içten içten birbirimize bişeyler anlatıyoruz kapılmış gidiyoruz...ben bi ses duydum beyler kapımı çaldım dedim bana hayır dediler kendime bir bardak su doldururken gözümdeki yaşı sildim ilk başta anlamadım tabi durumu ben..suyumu içtim arkadaşlara döndüm dedimki benim gözümden neden yaş akmış ordan biri kalktı dediki biz az önce öyle derin derin ne konuşuyoduk bırı kalktı dediki bız bu sarılı sıgarları ne ara bitirdik allahım düşün düşün yok düşün düşün yok..ne konuştuğumuzu ne ara içtiğimizi o süreç içinde neler yaptığımızı bi türlü bulamıyoruz kiii ben masanın altından kronometreyi aldım bi baktım ki tam 4 saat 48 dakika geçmiş kiii biz hiç bişey hatırlamıyoruzzz sanki daha 5 dakka önce muhabbete daldıkk...şöyle düşünün evinizden memleketinize doğru yola çıkıyosunuz direksiyona geçiyosun bi ayılıyosun 1 saat kalmış varmana...ama arabayı sen kullanıyosun yola hakimsin direksiyona hakimsin ama bi ayılıyosun hiç bişey hatırlamıyosun hatta vitesi 5 e takarken ayıldığını düşün örnek daha net olsun...öyle bişey kii konuşurken ağzından çıkan harfleri aynı zamanda unutuyosun odaklanma 0 zeka 0 hafiza 0... 5 saatim böyle geçmiş koskoca 5 saat de beynimde hiç mi kalıcı hasarı oluşmadı..işte bu 5 saat ler 2 saatler 1 saatler birleşiyo..bi bakmışsın ne beyin kalmış nede ufacık bi kalıntısı... ALLAHIM TÜM KARDEŞLERİMİ BU RÜYADAN UYANDIRSIN TEK DİLEĞİM BUDUR ... bu arada hakkımda illaki bi profil oluşturmuşsunuzdur kafanızda evet fazlasıyla takılıyodum ediyodum ama hiç bi zaman umudumu yitirmedim ki şükürler olsun allahıma tertemizim dostlarımm..şükürler olsun ki ben o rüyadan uyandım....yazımı okuyan kardeşim Gerçek mutluluk maddede değil Gerçek mutluluk sende saklı Sen Hayatsın Bunu unutma GÜZEL KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  30. arkadaşla saile indik normal muhabbet ederkekn dağa ağzıma almamştım bi kere denim dedim arkadaş öle bi anlattıki bende heyecan yarattı bi duman çektim sertçe beyne tam girsin diye 2 çektim tam olsun belki gelmz die 3 hala normalim 2 dk kalktm yürüdüm herkezin normal parkta yürüdüğü yoldan geçiyoruz kafam ilk başta içkinin verdiği bi bulanıklık olurya o oldu sonra hayal dünyası gibi gelmeye başladı dünya herşey olduğundan farklı rüyada nasılsan şu an öylesin aklıma farklı şeyler gelmeye başladı ben şu an kendimdemiyim hala o eski içtiğimiz yerdeyim şu an hayelmi görüyorum acaba öldümde ruhummu dolaşıyo psikolojikmen bunaldım allahım kurtar dememeye başladım arkadaşıma normal hayata geri dönüyomuyuz kanka dedim ben eski dünyaya eski yaşamıma devam etmek istiyorum dedim o an çok farklı dünyaya geri dönemicem diye ağlamaya başladım sonra yoruldum biyere oturmaya çalıştım bi an normal hayata döner gibi oldum bekledim sonra o psikolojiden çıktım ve oh be dedim yaşıyorum dedim arkadaş nasıl mış diye sorunca bunu bidaha içenin dedim şu an o kafayı gene yaşayasım var çok değişik bişey şu an anlattığımdan çok farklı bi kafadasın anlatılmaz yaşanır inşallah bağımlı olmamışımdır içmekte var aklımda zararını okuyunca içmemekte inş daha içmem

    YanıtlaSil
  31. MERHABALAR ADİM ZELAL DİYARBAKİRDA YASİYORUM 19 yaşında. Bİ kizim 12 yaşından beri uyuşturucu kullanıyorum ilk aldığım uyuşturucu balı bir buçuk senemi verdim onaaa sonra Delirdim ailem hastaneye yatırdı beni. Manisa ruh ve sınır hastalıkları hastanesine 8 ay parça parça yattım oradan çıktım ama gene ayniii insan kendine engel olmazsa napsanda boştur.herneyse bende bu bonzi denen illetin bana yaşattığı geceyi anlatayım sizlere neyse gece arkdasimin. Evindeyim yatiyorum gozumu bi açtım oturmus kova yapıyor masada bende kalktim hem içmek için tabby daha gözüm açılmamış midem bomboş ben dedim bana da iki uç kapak hazırla içip yatayim orosbunun ogluu bana çıkli bonziyi koyuyor ben çektim uyku sersemi dedim bana bi tane daha koyyy o sırada yer de oturuyorum bu yaptı gene gene çektim ama daha kafası gelmedi banaa ve ictikcede icesim geldiği dedim bana bi tane daha yap ben sanıyorum hala esrar iciyorum farkında değilim bu bana yemin ediyorum dorduncuyu yaptiii gittim içeri yer yataginaaaa ALLLAH benim kalp atisim vücudundan dışarı firliyo resmen içerden kopariyor insanı dış dünyayla alakan bitiyor sonra duvarları sapsarı gormeye başladım televizyona bakıyorum ama hp aynı şeyi görüyorum ayağa kaltim sonra artık okadar hızlı hareket ediyorum amaaa inanılmaz birşey neyse tuvalete gidicem kapıya kadar gittim girmekten Vazgeçtim sanıyorum orada birisi varr ne bilim yaaa yanı resmen tripten tribe koyuyor seni sonra artık bana bi gına geldi balkona çıktım çünkü çok bunalmistim ben dedim atlicam biz bu arada 4.kattayiz geldi kolundan tutu. Suratına vibardak buzlu su fırlattı dışarıda teki, hava alıyorum sonra dua etmeye başladım ALLAHİM KURBAN OLAYİM BU KADA GİTSİNN AMA RESKEN CİN CARPMİS GİBİ OLUYORSUN FELAKRT BİRSEYY AAAAA NEDİR BİRA İCC ESRAR İCC GERCİ İCMESENİZ DAHA İYİ AMA O Sİ,İN BİLECEGİNİZ BİRŞEY BEN NE YAZSAM NE DESEM BOŞ YANİ AMA BOKTAN SEYLER İCİN SİZİ SEVENLERİ ARKANİZDAN AGLATMAYİN BONZİ KADAR İLLET BİRSEY GORMEDİM KOKAİN BİLE ONUN BABASİ YANİ DUSUNUN NEYSE GERCİ bunları YAZARKENDE KAFAM GUZELDE SİZE DİYECEGİM İCMEYİN KESİNLİKLE GERCEKTEN BONZAİ ADAM HARBİ BOZAYİ NEYSE KARDESLERİM KENDİNİZE İYİ DAVRANİN RABBİMİZİN BİZLERE EMANET ETTİGİ GUZEL VUCUDUNUZA BEYNİNİZE ZARAR VERMEYİN YARİN HESAP GÜNÜ ALLAH HESABİNİ BİR bir SORACAK HEPİMİZDEN ALLAHA EMAETSİNİZ :* ;)

    YanıtlaSil
  32. Zaman/mekan algısı yok oluyor. Gerçek hayatta 1 dakika geçerken siz, 100 dakika geçiriyorsunuz ki bu durum bitmek bilmiyor.
    Tekrarlı görüntüler görüyorsunuz. Bu görüntüler o kadar çok tekrar ediyor ki melekler neden hala gelip beni almadı! Komaya girdim heralde şu an bir yerlerde bir hastahanede makinaya bağlıyım ve insanlar benim hayata dönmemi bekliyor şeklinde değişik düşünceler oluşturan, Bu esnada yaşadıklarınızı tekrar tekrar yaşatan ve bir kısır döngünün içine düştüğnüzü düşünüyorsunuz. Nitekim kalbiniz durmaz ise ki durmamasının temel sebebinin psikolojik olduğunu sanmıyorum. Başka etmenler olduğunu düşünüyorum zira içen çok sayıda insan olmasına rağmen ölüm tribi ile ölen sayısı %10 bile değil en azından benim bildiğim. Ölüm tribinde %99 ölüm riski var deniyor ki bu aşşağı yukarı kesinlik adleden bir rakamdır. Ancak ölen sayısı bu rakamın aksini söylüyor. Bunu da ayrıca belirtmek istedim.
    Sonuç olarak, hayatınızın en ilginç deneyimini yaşıyorsunuz ancak bu deneyimi yaşamanız canınızı kaybetmenize neden olabilir. Bence %50 ölüm tehlikesi var bu deneyimin ya ölürsün ya ölmezsin yani. Fikrimce tamamen biyolojik, fiziksel anatominiz ve aldığınız zehirin içeriğine bağlı.
    Ben bu tribe 2 kez girdim. İçen biri değilim senede bir kez öyle tek duman içerim.
    İlk içişimde yine tek duman ve 30 saniyede başladı ama sonuncu gibi olmamıştı.
    Sonuncuda sigarnın ucuna ufak bir parça konuşmuştu ve sadece bildiğimiz sigaranın ucuna konulmş olan sigaradan sadece 1 duman çektim ve hayatımın en kötü 2 saaatini geçirdim.
    Velhasıl kelam kardeşim, alkol iç,ot iç ama kova,krank,bonz,jameica vs bunlara bulaşma. Teklif edenden uzaklaş!
    Ayrıca belirtmek gerekir ki, içeriğinde metamfetamin olan ürünler çok çabuk ve önlenemez derecede bağımlılık yapar.
    Aman gençler SAKIN SAKIN!

    YanıtlaSil
  33. Dostlar 2 yıldır bonzai içiyorum artık bırakmam lazım kolay değil ama imkansız değil beyin ve kalp sorunları olmadan bırakın sizde birde ölüm tribi baş dönmesi tansiyon aşırı derecede düsüyor kan dolaşımı olmuyor kilitlenme felç uyuşukluk başlıyor hareket edin azda olsa zaten o anda yürümekte zordur oturup kalmayın dil nefes borusuna kaçarsa %99 ölüm birinin dilinizi çıkarmak için müdahalesi gerekir yani bu lanet bonzainin yaptım kötü kafa değil tansiyon düşmesi yada yükselmesi kalp ritim bozukluğu ve beyin kanaması baş ağrısı sebebidir sıkıntılı bir an yaşar insan hiç gerek yok dostlar

    YanıtlaSil
  34. Kardeşlerim,

    Alkol ve esrardan hiç anlamayan , çok nadir arada bir içen biri olarak arkadaşların daveti üzerine evlerine gittim.Ben uyuşturucu denilince sadece ot denilen zıkkımı biliyordum ve arkadaşlarımda bunun nasıl bir şey olduğunu bana anlatmadılar.Sarı bir pakette jamaikan yazıyordu, arkadaşlarıma kimyasal olup olmadığını sorduğumda olmadığını söylediler.Canım da sıkkın olduğu için derince bir nefes çektim ancak dumanın yarısı boşa gitti.Çekmemle birlikte tüm görüntü sesler birden karıştı ve herşey iç içe geçti.Burayı detaylı anlatmak istiyorum ama olmuyor şöyleki; aynı görüntü ve sesi sonsuz kere üst üste kopyalayıp yapıştırmış gibi bir hale girdim ve hissettiğiim tek şey ölüyor olduğumdu.Derken tüm görüntü kayboldu ve tün benlik varlık hissi kayboldu , tabi bu arada çektiğim acıyı anlatmam mümkün değil tüm varlığımı makaslıyorlarmış gibi bir his ve birden bir renk karmaşası aynı windows media playerda müzik dinlerken gördüğümüz ekolayzır gibi.Zaman yok mekan yok sadece tanıklık hissi ve sonzuz bir acı ve nekadar süreceğini bilemiyorusunuz çünkü zaman yok sadece tek bir an...İşte ölememek idi bu ve o ana kadar Allahım kurtar beni birdaha yapmayacağım söz vs. dualarda unutulmaya başlandı ve sadece bir hiçlik kaldı.Derken bir süre sonra bu durumdan nasıl kurtulmaya çalışacağımı düşünmeye başladım ama inanın ki Allah bile aklıma gelmiyordu.Sıfır kocaman bir sıfır dı herşey yanlızlık yokluk hiçlik acı korku şüphe suçluluk vs... Sonra aklıma Allah geldi ve rabbimi nasıl unuturum ben derken Hz Muhammedin bize bunu nasıl haber vermediğini düşünmeye başladım ve ilk defa görüntü geldi arkadaşlarım başımda korkudan ve telaşdan kendilerini kaybetmek üzere , herşey bulanık...Daha bitmedi bu sefer arkadaşlarımla olan diyaloglarım tekrar tekrar tekrar başa sarmaya başladı.Tamam dedim cehennem bundan daha beter olamaz acı bitmiyor korku bitmiyor herşeyin gerçekliğini sorgulamaya başladım.O an ağzımdan tek bir kelime çıktı "banyo"...Arkadaşlarım soguk suyun altına koydular yıkıyorlar ama heryerde çınlama ve görüntü tekrarları arkadaşlarımın yüzü canavarca benzer görüntüler falan,bunlar tuttu ve içeri süreklidi beni ve çikolota verdiler ve işte ilk kurtuluş umudu burada başladı bende.Birden görüntüler ve arkadaşlarım normalleşmeye başladı.Öyle olunca ben o ara 15 tane çikolata gofret götürdüm.Normalleşmeye başlıyordum koltuğa oturdum halime ve eve baktım heryer darma dağan..Ben bunları yaşarken meğer bayılmışım arkadaşar kafayı yemek üzere..Her neyse 1 saat daha kriz devam etti sonra kendime geldim duş aldım yattım.

    Hiç birşey bitmiyor arkadaşlar asıl sıkıntı bundan sonra başlıyor.Resmen o an yaşadıklarının bir tefsiri açıklaması halini almaya başlıyor hayat.Korku nöbetleri yanlızlık acı dolu bir hayat.Derken dini araştırmaya karar verdim.Sıfırdan başladım , deli gibi okuyorum falan.Sonra yetmiyor bir tarikattan diğer tarikata savruluyorum.Yeterki şu yanlızlık ve acımı paylaşabileceğim biri var mı diye yaşıyorsun.Tabi bu süreçte tüm şizofrenik hatta daha ilerisi hastalık belirtileri sende meydana geliyor.İşin sosyal hayatın gidiyor bir de o ara babanı falan kaybedersen resmen ama resmen ebeninkini tersten görüyorsun.
    Arkadaşlar bu konuları aşabilmek için dini , psikoloji , tarih , uyuşturucu maddeler , kişisel gelişim , siyasi vs. içerikli çok fazla okumalarım ve araştırmalarım oldu.Sonuç şu; hepimizin yaşamış olduğu bu olaylar sadece bir keyfi hata değildir.Beyin deforme olduğu için ve şüphe uyandırıldığı için öyle bir yönlendirilirsin ki sana kendini muz olduğuna bile inandırırlar.

    Ailene sarıl, sosyal ol , genel kanı nın aksine çok gitme ve her işin bir şekilde iyiye varacağına inan ve , Allah a tevekkül et.

    YanıtlaSil