Reklam Alanı

Facebook Şifremi Unuttum

Merhaba Arkadaşlar bugün ki makalemde facebook şifrenizi unuttunuz ne yapabilirsiniz? Şifre nasıl değişir? Facebook şifresini unutunca nasıl facebook adresinize ulaşabilirsiniz? bunları size açıklayacağım.

                                 Facebook şifresi Nasıl Değişir

Facebook şifrenizi unuttuğunuz da yapmanız gereken adımlar aşağıda ki gibidir;
  • Facebook.com sayfasına giriyorsunuz.
  • Giriş sayfasında yer alan Şifreni mi Unuttun? Bağlantısına tıklayacaksınız.

                                 Facebook şifresi Nasıl Değişir


  • Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek. Burada yapmanız gerek e-postanızı(hotmail,outlook,gmail,yahoo) ya da telefon numaranızı ya da Kullanıcı Adı Ve Soyadınızı yazıp Ara butonuna tıklayacaksınız.


                                 Facebook şifresi Nasıl Değişir


  • Ara butonuna tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bilgilerinizin olduğu bir sayfa çıkıcak. Burada yapmanız gereken şifrenizi yenileyebileceğiniz seçeneklerden birini seçip devam butonuna tıklayın.
  • Devam butonuna tıkladıktan sonra size bir kod gönderilicek. E-posta hesabınızı seçtiyseniz e-posta adresine giriş yapıp bu kodu alabilirsiniz. Telefon’u seçtiyseniz telefonunuza kısa mesaj aracılığıyla 1-2 dk içinde gelecektir.
  • Bu kodu karşınıza çıkan alana girip şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Bugün size facebook şifrenizi unuttuğunuzda nasıl değiştirebilceğiniz konusunda birkaç bilgi verdim. Yapamadığınız bir nokta olursa yorum ile belli edin yardım edeyim. İyi Günler.


Hiç yorum yok