Reklam Alanı

İnternet Üzerinden Satılmış En Tuhaf 10 Ürün

                                   onedio,ilginç,internet

Gün geçmiyor ki yeni çılgınlıklar yeni delilikler karşımıza çıkıyor ve şaşırıyor muyuz tabi ki de hayır. Bugün sizlere İnternet üzerinden satışa sunulmuş en tuhaf ürünleri ve şeyleri derledik. Hadi Beraber bakalım..

Karaciğer
  • Evet yanlış duymadınız. İnternet üzerinden her şeyin satışı yapıldığı gibi bir aklı salim Florida lı bir kişi karaciğerini satışa çıkartmıştır. Karaciğer’e tam 5.7 milyon teklif almasına rağmen satış gerçekleşmemiştir. Bunun nedeni ise internet üzerinden organ satışının yasak olmasıydı. Site yönetimi daha sonra bu ilanı kurallara aykırı olduğundan yayından kaldırıldı.
Alnına Reklam Alan Adam
  • Ebay üzerinden alnını açık artırmaya çıkaran adam alnı için tam 332 dolar aldı ve teklifin verenin isteği üzerine alnına geçici logo yaptırdı.
Bekaret
  • 20 yaşında bir üniversite öğrencisi internet üzerinden açık artırmayla bekaretini sattı. Brezilyali bir üniversite öğrencisi olan kadın bu parayı yoksullara ve üniversite eğitimine harcayacağını söyledi.780 bin dolarlık teklif geldi.
Büyükanne
  • 10 yaşındaki bir kız çocuğu büyükannesinden sıkılmış olacak ki böyle bir satış ilanı verdi. Bu ilana 20 bin dolar teklif geldi. Daha sonra bu ilan site yönetimi tarafından kaldırıldı.
Bebek İsmi
  • Bir kadın yeni doğan çocuğuna ismi bulmakta zorlandı ve en yüksek teklifi veren kişinin vereceği ismi koyacağım diye bir ilan verdi. İlana en yüksek teklifi 15.500 dolar’la Golden Palas Casino isimli bir şirket verdi ve çocuğun ismi Golden Palas Bendata oldu.
Mısır Gevreği
  • İngiliz bir üniversite öğrencisi bir tane mısır gevreğini satışa çıkarttı. Mısır gevreği 1.63 dolar dan satıldı.
Britney Spears’ın Saçı
  • 2007 yılında Britney Spears saçlarını kazıttı ve bunları ebay üzerinden açık artırmayla satmaya karar verdi. Britney Spears’ın saçlarına tam 1 milyon dolarlık teklif gelmiştir.
Çöp Kutusu
  • Bir ebay kullanıcısı bir ay boyunca kullandığı çöp kutusunu içinde çöpleriyle beraber 1.78 dolara satışa çıkarttı.
Bridgeville Kasabası
  • Kuzey California’ da bulunan ve 30 hane’ye sahip olan bu kasaba internet üzerinden 3 kez satışa çıktı. En sonda satış 1 milyon 770 bin dolar ile gerçekleşmiştir.
Warren Buffet İle Öğle Yemeği
  • Dünyanın en zengin iş adamlarından olan Warren Buffet ile bir öğle yemeği yemek isterseniz. Bunun için yüksek bir mebla ödemeniz gerekiyor. Paranızı birüründen çok bir deneyime vermiş olacaksınız. Warren Buffet ile bir öğle yemeği internet üzerinden tam 2.6 milyon dolara satılmıştır.


Son maddeyi okuyunca diyecek bir sözüm kalmadı. Söz sizde.
Okuduğunuz için teşekkürler. Daha fazla liste yazı için sitemizi takip etmeyi unutmayınız.

Hiç yorum yok